Vier bouwlagen woonplezier

Huren in Bartok is een nieuwbouwcomplex van vier verdiepingen, dat de ruimte biedt aan 43 compacte 2-kamer appartementen. Op de begane grond komen 7 appartementen, en op iedere verdieping 12. Naar verwachting worden de appartementen opgeleverd in Q3 2020. Het appartementencomplex heeft door zijn bijzondere U-vormige opbouw de ruimte voor een eigen binnentuin. In combinatie met de eigen buitenruimte van ieder appartement in de vorm van een tuintje of een uitkragend balkon, zorgt dit voor een fijne groene woonbeleving midden in de stad. Ieder appartement is voorzien van een open keuken met ATAG inbouwapparatuur. Met een vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvak en inductiekookplaat is de keuken zeker compleet te noemen! De badkamer heeft een comfortabele douche en een tijdloze moderne uitstraling. Zo kom je hier heerlijk tot rust na een dag bruisend Utrecht. Op de begane grond vind je de individuele bergingen en je fiets kun je veilig opbergen in de gezamenlijke fietsenberging. Er zijn 8 parkeerplaatsen beschikbaar bij het complex. Alle ingrediƫnten voor een heerlijke woonervaring dus, vlakbij het culturele centrum van Utrecht!

Huren in Bartok: zorgeloos, duurzaam en flexibel

De appartementen in Bartok zijn gebouwd met extra aandacht voor duurzaamheid. De woningen worden verwarmd middels vloerverwarming die aangesloten is op de stadsverwarming, en koken doe je op een inductiekookplaat. Daarom is er geen gasaansluiting meer nodig en draag je bij aan een vermindering van het gebruik van fossiele brandstoffen. De 150 zonnepanelen op het dak worden aangesloten op de individuele appartementen, zo kun je als huurder profiteren van de voordelen van je eigen groene energie.

Het gemak van huren

Een huurwoning geeft zekerheid en flexibiliteit. Je hebt geen onverwachte kosten aan groot onderhoud. Je hoeft niet te investeren in een nieuwe keuken of badkamer. En je woont in een duurzame woning met je eigen groene energie, zonder daar zelf kosten voor te maken. Vaste maandlasten, lekker overzichtelijk dus! Het risico van waardevermindering, financiering en rentewijzigingen liggen bij de verhuurder. En gaat er eens iets stuk? Dan staan wij voor je klaar om het te repareren. Wil je graag flexibiliteit? Ook dan past huren goed bij jou. Je hebt een huurovereenkomst van minimaal 1 jaar, die daarna opzegbaar is per de eerste van de volgende maand + 1 maand opzegtermijn. Heb je nu een eigen woning en wil je zorgeloos wonen en meer genieten? Het vrijgekomen vermogen uit de verkoop van je woning geeft veel mogelijkheden. Een mooie reis, minder werken, vaker uit eten of van je hobby je werk maken? Hoe je je geld ook besteedt, in Bartok woon je in een compleet en comfortabel appartement vlakbij het centrum van Utrecht.

Speciaal voor bewoners van Bartok: elektrische deelauto's

Een elektrische deelauto: een duurzaam en modern alternatief. Dat past helemaal bij wonen in Bartok! Bij zorgeloos wonen hoort namelijk ook zorgeloos reizen. Laat de zorgen en kosten van een eigen auto van je schouders glijden. Terwijl je rijdt in zo'n mooie elektrische auto ervaar je de vrijheid volop. Daarom heb je als bewoner van Bartok de mogelijkheid om via We Drive Solar iedere maand een gratis rit van 4 uur inclusief 50 kilometer te maken. Zo heb je in combinatie met je fiets en het openbaar vervoer altijd een passende oplossing voor jouw reis. Bevalt het goed? Dan kun je ook extra ritten maken of een abonnement afsluiten. Je kunt via de app een auto reserveren, en dan rijd je in je Renault ZOE of Tesla Model 3 weg op pad naar het volgende avontuur. Of gewoon naar de supermarkt natuurlijk.
Meer over We Drive Solar