Midden in de actie

Utrecht, met haar kenmerkende grachten en charmante pleinen. Waar altijd iets te ontdekken valt. En waar je heerlijk centraal in Nederland woont. Daar staat het appartementencomplex van Bartok. Hier ervaar je het leven van de grote stad, met alle culturele, culinaire en highlights die daar bij horen. De Dom van Utrecht is er daar een beroemd hoogtepunt van. Maar vlak ook het gevarieerde winkelaanbod en de gezellige koffiebarretjes niet uit. De middeleeuwse binnenstad van Utrecht is een mooi decor om eens heerlijke rond te dwalen. Vanuit jouw appartement in Bartok ben je er in slechts 10 minuten fietsen. Ga dus maar vast op zoek naar jouw vaste terrasje aan de gracht voor die zonnige zaterdagmiddagen!

Lopend naar de supermarkt

Huren in Bartok wordt gebouwd in de wijk Welgelegen, in het Zuidwesten van Utrecht. Hier is een ware transformatie gaande: bedrijfsruimte maakt steeds meer plek voor woningen. Zo ontstaat er een woonwijk met een urban uitstraling. De gemeente en bewoners hebben samen een visie opgesteld waarbinnen de nieuwbouwwoningen gebouwd worden. Daarnaast blijft er ook ruimte voor bedrijvigheid. In de naastgelegen wijk Oog in Al zijn veel voorzieningen. Zo heb je het winkelcentrum voor je dagelijkse boodschappen op loopafstand van je appartement en vind je er ook een drogist, apotheek, sportschool en bibliotheek. En het bijzondere park van Oog in Al. Dit park is al sinds 1920 een populaire plek voor alle leeftijden. Met een dierenweide, speelgelegenheid en Theeschenkerij de Tuinkamer is er genoeg te beleven. En op 10 minuten fietsen sta je in het historische binnencentrum van Utrecht met een keur aan winkels, musea, restaurants en terrasjes.

Bereikbaar op alle fronten

In Utrecht woon je midden in Nederland. Super handig als je vaak naar verschillende uithoeken van het land reist. Voor je werk, familie of omdat je graag toerist in eigen land bent. Wat jouw reden ook is, binnen 6 minuten fietsen ben je op Centraal Station Utrecht en 10 minuten rijden brengt je op de A2. Op vijf minuten lopen van je appartement zijn ook diverse bushaltes en tramhaltes te vinden. Om het nog makkelijker voor je te maken kun je als bewoner van Bartok gebruik maken van de elektrische deelauto's van We Drive Solar. Keuze genoeg dus!
Elektrische deelauto's